Appingedam_335x190.jpg
 
Waarom is Gemeente Appingedam partner van MijnEnergievoordeel? 
 

“MijnEnergievoordeel helpt huishoudens om hun energierekening blijvend te verlagen en draagt bij aan een duurzame samenleving door een lager verbruik van energie. Daarom steunt de gemeente Appingedam dit goede initiatief.”

Lex Geesink
Gemeente Appingedam

 

Over Gemeente Appingedam

Appingedam is een gemeente in het noordoosten van de provincie Groningen. De gemeente bestaat uit de kernen Appingedam, Garreweer, Jukwerd, Laskwerd en Marsum. Rondom het centrum liggen de wijken Oling, Opwierde, Solwerd en Tjamsweer. Wonen in Appingedam betekent niet alleen wonen in moderne, royale woningen in ruime nieuwbouwwijken of sfeervolle stadsgebieden. Het betekent ook: zeer complete onderwijs- en zorgvoorzieningen met een gevarieerd winkelaanbod, aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en prima wegverbindingen en openbaar vervoer.

Een complete stad met een middeleeuws centrum, waar we onze cultuurhistorie en het water koesteren en beschermen. De historische binnenstad, met centraal de Nicolaïkerk en het Raadhuis, biedt een schitterend decor om met een ruim aanbod van winkels gezellig inkopen te doen en rond te snuffelen of even neer te strijken op de sfeervolle terrassen bij de horecagelegenheden. Een mooie aanvulling vormt het op loopafstand gelegen moderne Winkelhart Overdiep. Wees welkom in Appingedam! De trotse en stoere historische stad aan het Damsterdiep. 

(Bron: Gemeente Appingedam)