Enpuls_335x94.jpg
 
Waarom is Enpuls partner van MijnEnergievoordeel?
 

"Met een bijdrage aan deze pilot helpt Enpuls huishoudens met een smalle beurs energiebesparing te realiseren (en dus kosten). Daarmee voldoen we tevens aan onze doelstelling de energietransitie te versnellen."

Roel Woudstra
Enpuls

 

Over Enpuls

Samen de energietoekomst ontdekken, dat is het doel. Door langetermijndenken én door hands-on experimenten uit te voeren. Want met schaalbare oplossingen kunnen we de energietransitie versnellen en afspraken uit het Energieakkoord realiseren. Enpuls focust op vier thema’s: duurzame gebiedsontwikkeling, flexibiliteit, energiebesparing en duurzame mobiliteit. Laten we in Nederland de krachten bundelen om tot de beste oplossingen te komen.  

Enpuls kijkt naar de toekomst, ziet kansen en helpt om lokale energieambities waar te maken. Als onderdeel van Enexis Groep hanteren ook wij in onze samenwerking met leveranciers vier strategische uitgangspunten: betrouwbaar, betaalbaar, klantgericht en duurzaam. 

Enpuls kijkt op een frisse manier naar de toekomst van energie. Waar liggen de duurzame kansen in de regio, hoe helpen we de maatschappij en hoe houden we de energievoorziening betrouwbaar en betaalbaar? De oplossing bedenken wij niet alleen; we geloven in samenwerking. Vandaar dat Enpuls robuuste marktpartijen samenbrengt met startups, universiteiten en overheden. Met als doel: het ontwikkelen van ideeën. 

(Bron: Enpuls)