Disclaimer

MijnEnergievoordeel is een informatieve website en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. MijnEnergievoordeel is een bron naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over energie, duurzaamheid en energiebesparen. Deze informatie is verzameld via internet en andere vrij beschikbare bronnen.

MijnEnergievoordeel streeft ernaar alle getoonde informatie op een juist mogelijk wijze weer te geven. Voor eventuele onjuistheden in de weergave van deze informatie aanvaardt MijnEnergievoordeel geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website www.mijnenergievoordeel.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Mocht u onjuistheden of ander fouten tegenkomen dan horen wij het graag. Via ons contactformulier kunt u dit aan ons doorgeven. 

Vanuit een aantal pagina´s op energiekamer.nl verwijzen wij door naar relevante externe websites. MijnEnergievoordeel heeft geen enkele invloed op de inhoud van deze externe websites. MijnEnergievoordeel kan daardoor ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze externe websites, dan wel voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit beslissingen die u baseert op de informatie van deze externe websites.